Beter gevonden worden in Google?

Wil jij kampioen worden in Google door SEO te gaan inzetten voor jouw website of webshop?

Zoekmachine optimalisatie bij E-wolve

We kennen allemaal de grote zoekmachine Google wel. Waarschijnlijk gebruik je hem dagelijks. Vraag jezelf eens af: wanneer ben ik voor het laatst naar de 2e pagina van mijn zoekresultaten gegaan? Juist, dat is lang geleden of misschien kan je het je niet eens herinneren. ZoÔÇÖn 92% van al het zoekverkeer gaat niet verder dan pagina 1! ­čś▒ Juist, je wil dus op pagina 1 komen staan van Google. 

  • Een ontwikkelaar met wie je w├ęl kan praten
  • Uitgebreide kick-off online of fysiek
  • Een gedetaileerde zoekwoordenonderzoek
  • Maandelijks een rapportage van uitgevoerde werkzaamheden
  • Indien gewenst een SEO-training, zodat je (later) ook zelf aan de slag kan.

Hoe gaan we te werk?

Content & zoekwoorden

We starten met een zoekwoordenonderzoek, die onze contentstrategie gaat bepalen voor de komende maanden. Het onderzoek doen wij, het selecteren van de focus zoekwoorden doen we samen.

Technische SEO

Uiteraard moet je ervoor zorgen dat technisch gezien ook niets meer een 1e positie in Google in de weg staat. Daarom gaan we je website doorlopen op techniek en waar nodig corrigeren.

Bezoekersgedrag

Belangrijk is dat mensen die op je website komen, daar ook zo lang mogelijk blijven. Door na te denken over hoe we de doorgebrachte tijd op je website kunnen verlengen, verbeter je het bezoekersgedrag.

Linkbuilding

Het is belangrijk dat er veel en goede links naar jouw website verwijzen. Dat versterkt de autoriteit van je domein. Dat gaan we bewerkstelligen door externe links op te bouwen.

Wat klanten over ons zeggen:

Door Martijn onze webshop laten bouwen met een prachtig resultaat. Samenwerking verliep super makkelijk en Martijn is altijd goed bereikbaar voor vragen, antwoorden, handige tips en noem maar op. Wij zijn ontzettend blij dat we voor E-wolve hebben gekozen en kunnen het iedereen aanraden!

Uw Tuinshop
uwtuinshop.nl

Martijn is goed bereikbaar, heeft kennis van zaken en komt zijn gemaakte afspraken na, dus ook geen verrassingen achteraf. Erg prettig om met zo'n jonge, gedreven ondernemer samen te werken!

Rocks 'n Rivers
klimenavonturenbos.nl

Wat een fijn team bij E-wolve! Ze maken ├ęcht maatwerk voor je; Ze maken meer dan voldoende tijd vrij om je vragen te beantwoorden en mee te nemen in het proces; Ze nemen niet alleen de rol van developer, designer en online marketeer aan, maar ook van docent om jezelf in staat te stellen je website goed te managen; Elke meeting gebeurt met een glimlach en fijne sfeer. Kortom, alles (en meer) wat je van een development partij zou kunnen verwachten.

Elemental
elementalstrategy.com

Wij zijn heel tevreden met de services E-wolve. Ze zijn altijd bereikbaar bij problemen en lossen deze meteen op. Ook hebben ze onze website gebouwd en weer helemaal opgefrist. Dit traject ging snel! Er werd meegedacht over mogelijkheden waar wij geen kennis van hebben. Dat helpt ons nu heel erg in de dagelijkse werkzaamheden en draagt bij aan een betere marketing.

Vroeg Pieken
vroegpieken.com

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe website. Martijn kan snel schakelen en pakt zaken direct op. Hij heeft mij goed geadviseerd, want in het proces zijn er veel en soms lastige keuzes te maken. Een professional met uitgebreide kennis van zaken die hij vertaalbaar heeft gemaakt voor mij als leek. Ik raad een ieder E-Wolve van harte aan en ik gun iedereen een hele fijne samenwerking met Martijn.

Lux Coaching
lux-coaching.nl

Met mijn bedrijf, Professionals in Design, werken wij veel samen met E-Wolve. Wij maken het ontwerp van de websites en deze wordt voor onze klanten op de pixel na gebouwd. Martijn communiceert erg fijn en komt zijn afspraken altijd na. Ben onwijs blij met deze samenwerking!

Iris Dorrestein
Professionals in Design

Vorig jaar zijn wij in gesprek geraakt en Martijn snapte gelijk waar wil naar toe wilde met een nieuwe website/webshop. Het is een fijne samenwerking geweest. Duidelijke communicatie, goed advies en snelle service wanneer er iets is.

Say Jess Fashionstore.nl
sayjessfashionstore.nl

Martijn denkt met je mee en is erg flexibel. Voor Nailed It Magazine was ik op zoek naar een goede webbouwer. Martijn doet het onderhoud en ik kan altijd bij hem terecht wanneer ik vragen heb. We hebben onlangs een betaalmuur voor de content op de website geïnstalleerd en ik ben hier erg tevreden over. Als er toch een probleem is met de website, dan weet hij dit altijd snel op te lossen.

Nailed it Magazine
naileditmagazine.nl

Martijn is een hele fijne sparringspartner die continue bereikbaar is. Heel erg nice als je toewerkt naar de live gang toe en daarna. Het complete plaatje zeg maar! Ik ben erg trots op het resultaat wat hij neer heeft gezet met smokedbyliz.

Smoked by Liz
smokedbyliz.com

Martijn is op de eerste plaats een fijne man om mee te werken. Hij beschikt over de juiste specialistische kennis en vaardigheden en is proactief en flexibel. Bedankt voor het bouwen van onze nieuwe website!

Nurture Goods
nurturegoods.nl

Ik kan Martijn meer dan aanbevelen. Hij is creatief en denkt mee over de oplossing. Ook erg prettig is dat hij zich aan de planning houdt. Een erg positieve en prettige samenwerking!

DBR Groep
dbrgroep.nl

Ontzettend blij met de nieuwe websites die Ewolve voor VWG heeft gemaakt. Fijne samenwerking!

VWG
vwg.nl

Gaan we jouw vindbaarheid verbeteren?

Heb je nog wat vragen? Of misschien wil je gewoon aan de slag met jouw vindbaarheid! Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

┬ę E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden