0620559459 info@ewolve.nl

SEO check aanvragen

Benieuwd naar hoe jouw website scoort op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Vraag dan een gratis SEO check aan en we lopen jouw website na!

De E-wolve SEO-check

Heb je geen idee wat zoekmachine optimalisatie inhoudt en wil je nu eerst eens weten hoe je website ervoor staat? Vraag dan de E-wolve SEO-check aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij lopen dan uw website na op verschillende punten. We kijken dan of jouw website op de juiste manier is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Onze resultaten zullen we naar je opsturen in een rapportage. Ook zullen we kijken naar wat volgens ons verbeterpunten zijn voor jouw website. Die verbeterpunten kunt je door ons laten doorvoeren, maar mocht je dat niet willen dan is dat geen probleem! De check is geheel vrijblijvend. Wij zijn er om te helpen.

Ben je eerder geïnteresseerd in het ontwerpen van een totaal nieuwe website of in andere online marketingdiensten? Kijk dan gerust verder, we laten ons graag uitdagen.

Maar goed, waar checken we dan op?

agsdi-notebook

On-page

We kijken naar hoe de website is ingericht. Zien we dat er een bepaald zoekwoord naar voren komt? En is dat het juiste zoekwoord? Maar ook kijken we naar het functionele aspect. Hoe snel laadt de website? Zijn er 404-meldingen? Wordt php en JavaScript op de juiste manier gebruikt? Kortom: we checken alles!

agsdi-sign

Off-page

Naast de on-page analyse, is er de off-page SEO. We checken hierbij het aantal backlinks. Hoe meer backlinks, hoe beter je scoort in Google. Daarnaast kijken we naar het gebruik van je social media. Hoe actief ben je? En we kijken naar het gebruik van Google Places. Dat verbetert de vindbaarheid in Google Maps.

E-wolve SEO Check door Martijn Swolfs

Vraag de gratis check aan