Woocommerce webshop laten maken?

Een woocommerce webshop laten maken door professionals?
Webshop laten maken

Een Woocommerce webshop op maat

Woocommerce is het ecommerce platform voor WordPress. Daarmee kan je professionele webshops laten maken. In combinatie met E-wolve resulteert dat in een webshop met custom productpagina’s, die ook als template opgeleverd kunnen worden. Op die manier heb je altijd een strakke productpagina wanneer je nieuwe producten aan je assortiment toevoegt. Daarnaast kan de webshop over alle mogelijke betalingsmogelijkheden voorzien worden, zoals iDeal, Apple Pay, Creditcard, Klarna, Google Pay, etc.

  • Inclusief product en pagina templates
  • Volledig professionele webshop
  • Uitleg over producten toevoegen
  • Inclusief betalingsmogelijkheden
  • Koppeling met verzender mogelijk
  • Bij oplevering een training, zodat je ook zelf aan de slag kan

Hoe doen we dat?

Kick-off

We starten met de kick-off. Daarin leggen we het fundament voor het project. We bepalen wat we gaan bouwen, hoe het moet gaan werken en hoe het eruit moeten komen te zien.

Planning

Nadat we in kaart hebben gebracht wat we moeten gaan doen, ontvang je van ons een planning via een link. Deze kan je altijd bekijken en wordt real-time bijgewerkt. Zo ben je altijd op de hoogte.

Meetings

Elke week of twee weken hebben we een moment waarin we de actuele versie doorlopen. Jij geeft ons feedback die we vervolgens dan weer verwerken. Zo werken we naar een eindproduct toe.

Livegang

We hebben de laatste test succesvol af kunnen ronden en jouw website is nu door iedereen te bewonderen. We hebben samen een fantastisch lanceermoment gehad en kijken terug op een geslaagd project.

Webshops die we eerder gebouwd hebben

Wat klanten over ons zeggen:

Door Martijn onze webshop laten bouwen met een prachtig resultaat. Samenwerking verliep super makkelijk en Martijn is altijd goed bereikbaar voor vragen, antwoorden, handige tips en noem maar op. Wij zijn ontzettend blij dat we voor E-wolve hebben gekozen en kunnen het iedereen aanraden!

Uw Tuinshop
uwtuinshop.nl

Martijn is goed bereikbaar, heeft kennis van zaken en komt zijn gemaakte afspraken na, dus ook geen verrassingen achteraf. Erg prettig om met zo'n jonge, gedreven ondernemer samen te werken!

Rocks 'n Rivers
klimenavonturenbos.nl

Wat een fijn team bij E-wolve! Ze maken écht maatwerk voor je; Ze maken meer dan voldoende tijd vrij om je vragen te beantwoorden en mee te nemen in het proces; Ze nemen niet alleen de rol van developer, designer en online marketeer aan, maar ook van docent om jezelf in staat te stellen je website goed te managen; Elke meeting gebeurt met een glimlach en fijne sfeer. Kortom, alles (en meer) wat je van een development partij zou kunnen verwachten.

Elemental
elementalstrategy.com

Wij zijn heel tevreden met de services E-wolve. Ze zijn altijd bereikbaar bij problemen en lossen deze meteen op. Ook hebben ze onze website gebouwd en weer helemaal opgefrist. Dit traject ging snel! Er werd meegedacht over mogelijkheden waar wij geen kennis van hebben. Dat helpt ons nu heel erg in de dagelijkse werkzaamheden en draagt bij aan een betere marketing.

Vroeg Pieken
vroegpieken.com

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe website. Martijn kan snel schakelen en pakt zaken direct op. Hij heeft mij goed geadviseerd, want in het proces zijn er veel en soms lastige keuzes te maken. Een professional met uitgebreide kennis van zaken die hij vertaalbaar heeft gemaakt voor mij als leek. Ik raad een ieder E-Wolve van harte aan en ik gun iedereen een hele fijne samenwerking met Martijn.

Lux Coaching
lux-coaching.nl

Met mijn bedrijf, Professionals in Design, werken wij veel samen met E-Wolve. Wij maken het ontwerp van de websites en deze wordt voor onze klanten op de pixel na gebouwd. Martijn communiceert erg fijn en komt zijn afspraken altijd na. Ben onwijs blij met deze samenwerking!

Iris Dorrestein
Professionals in Design

Vorig jaar zijn wij in gesprek geraakt en Martijn snapte gelijk waar wil naar toe wilde met een nieuwe website/webshop. Het is een fijne samenwerking geweest. Duidelijke communicatie, goed advies en snelle service wanneer er iets is.

Say Jess Fashionstore.nl
sayjessfashionstore.nl

Martijn denkt met je mee en is erg flexibel. Voor Nailed It Magazine was ik op zoek naar een goede webbouwer. Martijn doet het onderhoud en ik kan altijd bij hem terecht wanneer ik vragen heb. We hebben onlangs een betaalmuur voor de content op de website geïnstalleerd en ik ben hier erg tevreden over. Als er toch een probleem is met de website, dan weet hij dit altijd snel op te lossen.

Nailed it Magazine
naileditmagazine.nl

Martijn is een hele fijne sparringspartner die continue bereikbaar is. Heel erg nice als je toewerkt naar de live gang toe en daarna. Het complete plaatje zeg maar! Ik ben erg trots op het resultaat wat hij neer heeft gezet met smokedbyliz.

Smoked by Liz
smokedbyliz.com

Martijn is op de eerste plaats een fijne man om mee te werken. Hij beschikt over de juiste specialistische kennis en vaardigheden en is proactief en flexibel. Bedankt voor het bouwen van onze nieuwe website!

Nurture Goods
nurturegoods.nl

Ik kan Martijn meer dan aanbevelen. Hij is creatief en denkt mee over de oplossing. Ook erg prettig is dat hij zich aan de planning houdt. Een erg positieve en prettige samenwerking!

DBR Groep
dbrgroep.nl

Ontzettend blij met de nieuwe websites die Ewolve voor VWG heeft gemaakt. Fijne samenwerking!

VWG
vwg.nl

Gaan we samen die Woocommerce webshop bouwen?

Wil jij heel graag die webshop samen met ons bouwen? Of heb je nog wat vragen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden