SEO Tilburg

Wil jij van je concurrenten in Tilburg in Google winnen?

SEO Tilburg

Zoekmachine optimalisatie bij E-wolve Tilburg

Er is veel concurrentie in Tilburg, in welke sector dan ook. Tilburg is een echte ondernemersstad. Daarom is het belangrijk dat jouw website boven die van je concurrenten staat. E-wolve kijkt naar waar de gaten in de markt liggen en waar jouw website beter kan scoren dan de rest. Neem contact met ons, laat je website checken en wordt de Tilburgse kampioen in Google!

Content & zoekwoorden

Welke zoekwoorden zijn voor jouw belangrijk? Zodra dat bekend is, gaan we kijken naar hoe jouw website scoort op die woorden en hoe we dat (nog) beter kunnen maken. Dan word je gevonden door de bezoekers met de juiste interesses!

Technische SEO

Naast dat de inhoud natuurlijk moet aansluiten op dat wat jouw doelgroep zoekt, is het ook belangrijk dat de website technisch goed in elkaar steekt. Dit lopen we na, zodat niets meer een nummer 1 plek in Google in de weg staat.

Bezoekersgedrag

Belangrijk is dat je bezoekers zo lang mogelijk op je website blijven. Dat betekent dat ze de informatie moeten vinden die ze zochten, maar daarnaast nog meer informatie zien die ze interessant vinden.

Linking

Als laatste gaan we kijken naar het backlinkprofiel van jouw website. Hoeveel externe domeinen hebben een verwijzing naar jouw website staan? En zijn dat goede domeinen? Hoe meer goede backlinks, hoe beter dat voor jouw ranking is.

Ben ik na één keer verbeteren klaar?

Bovenstaande punten zijn enkel een klein deel van SEO. Je moet ook denken aan mobiele vriendelijkheid van je website. En ook voice-search wordt steeds belangrijker. Houd er dus rekening mee dat als je aan goede SEO wilt doen, dit een continu proces is. Het algoritme van Google verandert steeds weer en het is belangrijk om deze ontwikkelen bij te houden.

Beter gevonden worden in Tilburg?

Wil jij van je concurrenten in de buurt winnen? Wil jij dat bezoekers jouw bedrijf vinden in plaats van die concurrent uit Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we jouw website op die eerste pagina in Google kunnen krijgen.